Kedves Szülők!

Ezúton is szeretnénk értesíteni Önöket, hogy az Útravaló Iskola szeretett városukban Balatonfüreden és Makón is megnyitotta kapuit.

De mi is maga az Útravaló iskola?

Az ÚTRAVALÓ már nevében is hordozza hitvallását.

Programunk teljesen új perspektívából közelíti meg a fejlesztő iskolák világát, melynek középpontjában a gyermeki tudás sokszínűsége és a gyermek egyénisége áll. A program nagy hangsúlyt fektet az értelmi készségek fejlesztésére. Az érintett területek magukba foglalják például a logikai-matematikai gondolkodás, az anyanyelvi készségek, valamint a nagymozgások és a finommotoros készségek fejlesztését is. Egyedülálló programunkban az értelmi készségek fejlesztése mellett, az érzelmi intelligencia fejlesztése is helyet kap. A siker egyik kulcsa, hogy harmóniában legyünk önmagunkkal, ehhez pedig elengedhetetlen ezen terület fejlesztése is. Célunk, hogy a gyermek képes legyen felismerni, megélni és kifejezni érzelmeit, képes legyen kapcsolatot teremteni, a konfliktusokat kezelni, valamint segítséget kérni, nyújtani. Változatos feladatainkkal, játékainkkal a gyermek motivált lesz az új élmények megtapasztalására, ezáltal gyarapszik tudása az őt körülvevő világról, valamint önmagáról.

Most sok emberben felmerülhet a kérdés, hogy hogyan is működik mindez a gyakorlatban?

Ezen kérdések megválaszolása érdekében iskolánk nyílt napot szervez az Önök városában Balatonfüreden és Makón, azon szülők részére, akik nyitottak az új dolgokra és gyermekük fejlődését tartják szem előtt!

Nyílt nap és beiratkozás: 2021. október 09., 14.00 órától

Helyszín: 8230, Balatonfüred, Dózsa György út 17.

Helyszín: 6900, Makó, Kossuth utca 26.

További információk az alábbi gombok segítségével érhetőek el!

Szeretettel várjuk Önöket Nyílt Napunkon!

Üvözlettel:

Útravaló Iskola Csapata